x

Osallistu Jatkoajan lukijatutkimukseen

Tutkimuksessa kartoitamme lukijoidemme mielipiteitä Jatkoaika.comin toimitukselliseen sisältöön liittyen. Vastaamalla lukijatutkimukseen voit siis tuoda äänesi kuuluviin ja vaikuttaa sivuston tulevaisuuteen.

Tutkimukseen vastaamiseen kannattaa varata aikaa noin 5 minuuttia. Kaikki vastaukset käsitellään täysin luottamuksellisesti ja nimettöminä.

Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 10 kappaletta tyylikkäitä Jatkoaika-lippiksiä ja -pipoja.

Osallistu kyselyyn tästä »

Ei kiitos

Irtosihan sieltä vähän hymyä Ahon pojaltakin.

Emil Hansson www.hanssonsphoto.net

Aholle viiden hyökkääjän ylivoima sopi mainiosti − nosti esiin Teräväisen kanssa yhteisen kyvyn

Leijonat pelasi Kanadaa vastaan poikkeuksellisesti ylivoimaa viidellä hyökkääjällä. Alkuturnauksen tähtipelaaja Sebastian Aho ei nähnyt tyylissä mitään käänteentekevää, vaikka taitoniekkojen sikermän kanssa hauska pelata olikin.

Suomi voitti Kanadan erittäin väkevän esityksen jälkeen maalein 5−1. Sebastian Aho saalisti syöttöpisteen joukkueen viidenteen osumaan, ja pelasi muutenkin väkevästi. Seuraavaksi sunnuntaina asettuu vastaan Saksa. Pääpaino on jälleen joukkueen omassa tekemisessä.

− Emme ole vielä sitä alkaneet miettiä. Aamulla on sitten sen aika, mutta varmasti haluamme pitää omista jutuistamme kiinni − aktiivista ja aggressiivista lätkää.

Leijonat hävisi ennen Kanada-ottelua kisaisäntämaalle maalein 3−2. Aho ei ostanut ajatusta siitä, että kyseessä olisi ollut erityinen herätys sinivalkoisille.

− No joo, mutta mielestäni Tanska pelasi sen pelin todella hyvin. On monesti nähty, että peli on suhteessa vastustajaan.

Päävalmentaja Lauri Marjamäki marssitti Kanada-otteluun viiden hyökkääjän ylivoimanyrkin. Jokainen viisikon lenkki tunnetaan taitavista käsistään.

− Onhan se ihan hauskaa. Olemme tehneet ihan hyvin tulosta, ja tänään voitimme erikoistilanteet tuon tasoista joukkuetta vastaan.

MM-joukkueen varakapteeni ei nähnyt paljonkaan eroa siinä, onko viides pelaaja hyökkääjä vai puolustaja. Ville Pokka pelasi turnauksen neljä ensimmäistä ottelua viivamiehen paikalla.

− En oikein tiedä, eroaako se mitenkään. Teukkakin (Teuvo Teräväinen) pystyy pelaamaan siinä viivassa todella hyvin, ja olemme pelanneet pitkin kautta siten, että olemme jääneet niille paikoille, mitä siinä on ollut. En muista itse pelaanneeni viiden hyökkääjän ylivoimaa aiemmin.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Sebastian Aho kehui Sveitsin suoritusta: "He odottivat meitä keskialueella"

MAAJOUKKUE | 18.5.2018 7:00
Ennätyksiäkin rikkonut Sebastian Aho jakoi tunnustusta sveitsiläisille, ja yritti löytää sanoja Leijonien epäonnistuneeseen puolivälieräsuoritukseen. lue lisää

Miksi Sebastian Aholla ei näytä olevan koskaan kiire? − "Tiettyyn pisteeseen asti pystyy itse oppimaan"

MAAJOUKKUE | 16.5.2018 17:43
Sebastian Aho herättää kiinnostusta ja ihailua niin jäällä kuin sen ulkopuolellakin. Jäänviileän analyyttinen hyökkääjä on tehnyt hurjaa jälkeä paitsi MM-jäillä, myös NHL:ssä. Aho pyrkii parantamaan peliään jo ennen kuin varsinainen hyppäys uudelle tasolle on pakko ottaa − näin hän on kovaa vauhtia kohoamassa maailman jääkiekkoeliittiin. lue lisää

Sebastian Aho nousi jakamaan parhaan suomalaisen MM-pistemiehen tittelin

MAAJOUKKUE | 15.5.2018 14:01
Sebastian Aho on viimeistellyt kaksi osumaa Yhdysvallat-ottelun ensimmäiseen erään. lue lisää

Leijonat kesti Yhdysvaltojen hurjan alun − Aho lusikoi johtomaalin

MAAJOUKKUE | 15.5.2018 13:37
Leijonat siirtyi johtoon Yhdysvaltoja vastaan pelattavassa alkusarjan päätösottelussa. Joukkue tarvitsee kolmen pisteen voiton lohkon ykkössijaan. lue lisää

Teräväisen mielestä Ahon merkittävin yksittäinen kehitysaskel ei ole tullut kaukalossa

MAAJOUKKUE | 12.5.2018 14:10
Teuvo Teräväinen kehuu Hurricanes- ja Leijonat-pelikaveriaan Sebastian Ahoa erityisesti tämän kehittyneiden johtajaominaisuuksien ansiosta. Tulevaan Kanada-kamppailuun nuori mies suhtautuu erittäin tyynesti. lue lisää

Kommentit

Sebastian Aho

Carolina #20 L h
s. 1997 Rauma, FIN
180CM / 78KG
SOPIMUS: 2019
VARAUS: 2015 Carolina Hurricanes 2.kierros #35