x

Osallistu Jatkoajan lukijatutkimukseen

Tutkimuksessa kartoitamme lukijoidemme mielipiteitä Jatkoaika.comin toimitukselliseen sisältöön liittyen. Vastaamalla lukijatutkimukseen voit siis tuoda äänesi kuuluviin ja vaikuttaa sivuston tulevaisuuteen.

Tutkimukseen vastaamiseen kannattaa varata aikaa noin 5 minuuttia. Kaikki vastaukset käsitellään täysin luottamuksellisesti ja nimettöminä.

Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 10 kappaletta tyylikkäitä Jatkoaika-lippiksiä ja -pipoja.

Osallistu kyselyyn tästä »

Ei kiitos

Johnny Gaudreau on tehnyt miesten MM-kisoissa seitsemään otteluun kahdeksan pistettä.

Emil Hansson www.hanssonsphoto.net

Johnny Gaudreau ei pidä Yhdysvaltojen jäähyjä ongelmana: "Muutamat niistä olivat pehmeitä"

Yhdysvallat eteni torstaina välieriin kaatamalla Tshekin puolivälieräottelussa. Yhdysvaltojen tähtihyökkääjä Johnny Gaudreau odottaa innoissaa välieriä.

Yhdysvallat kaatoi Tšekin jännittävien vaiheiden jälkeen lopulta lukemin 3−2. Yhdysvallat meni avauserässä kahden maalin johtoon, kun Patrick Kane ja Cam Atkinson onnistuivat maalinteossa. 

Tšekkiläiset tulivat kuitenkin toisessa erässä tasoihin, mutta lopulta Kanen toisella maalilla kolmannessas erässä Yhdysvallat onnistui ottamaan voiton.

Yhdysvaltojen toisessa maalissa mukana ollut ja syöttöpisteen itselleen merkkauttanut Johnny Gaudreaun mielestä kyseessä oli iso voitto.

− Alivoima teki hyvää työtä ja teki meille muutaman hyvän alivoimatapon. Kane ja (Keith) Kinkaid, olivat kaksi yksilöä, jotka nousivat esiin tänään. He pelasivat todella hyvin meidän kannaltamme.

Yhdysvallat otti kohtalaisen paljon jäähyjä ottelun aikana, kun amerikkalaisille vihellettiin yhteensä viisi jäähyä. Vertailun vuoksi vastustajalle tuomittiin vain yksi kaksiminuuttinen.

Yhden alivoiman aikana Tshekki tekikin maalin, mutta Gaudreau ei näe jäähyjä ongelmana.

− Mielestäni meidän ei tarvitse sitä murehtia, muutamat niistä (jäähyistä) olivat vähän pehmeitä. Se on osa turnausta, kun on isoja alivoimatilanteita, joita pitää tappaa useasti. Selkeästi meidän maalivahtimme pelasi hyvin. 

Yhdysvallat eteni voitolla välieriin, jossa vastaan asettuu joko Ruotsi tai Latvia. Gaudreaun mielestä välieriin eteneminen on jännittävää.

− Emme päässeet olympialaisiin tänä vuonna, joten tämä on minulle aika iso juttu − koska aina, kun saan edustaa maatani, on se minulle erityistä.

− On ollut hauskaa tähän mennessä ja ainahan se on sitä, mutta mielestäni kukaan tästä joukkueesta ei ole voittanut mitään pitkään aikaan, joten yritämme kovasti voittaa, hän jatkaa.

Gaudreau viittasi edellisellä kommentillaan siihen, ettie Yhdysvallat ole juhlinut maailmanmestaruutta miesmuistiin. Kultamitali siintääkin kirkkaana tavoitteena Yhdysvaltojen joukkueessa. 

− Selvästi se on tärkeä tavoite meille. Viime vuonna mielestäni meillä oli hyvä tilaisuus, mutta meillä oli ongelmia jäähyjen kanssa viime vuonna. Tänä vuonna uskon, että jätkät ovat innoissaan ja meillä on tosi hyvä joukkue, hyökkäysorientoitunut joukkue ja meillä on hyvä maalivahtipeli sekä puolustus.

− Mielestäni meillä on erityinen joukkue ja toivottavasti saamme työn tehtyä, Gaudreau päättää ja kopuuttaa puuta samalla.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Johnny Gaudreau ei muista Ahon peliesityksiä NHL:stä − Flames-tähti otti mielenkiintoisesti kantaa tuomaritoimintaan

MAAJOUKKUE | 14.5.2018 14:35
Yhdysvallat ja Suomi kohtaavat alkulohkon päätöskierroksen ottelussa tämän vuoden miesten MM-kisoissa. Johnny Gaudreau on ollut yksi tehokkaan joukkueen pistelingoista. Hän odottaa Leijonat-kamppailulta paljon, vaikkei suomalaisista paljon etukäteen tiedäkään. lue lisää

MM-kisojen parhaimmat palkittiin - Aho turnauksen paras hyökkääjä

MAAJOUKKUE | 21.5.2018 0:41
Vuoden 2018 MM-kisat päättyivät jälleen Ruotsin kultajuhliin. Median tähdistökentälliseen mahtui mestaruusjoukkueesta neljä pelaajaa. Suomalaisväriäkin löytyi palkituista, kun Sebastian Aho palkittiin turnauksen parhaimpana hyökkääjänä ja valittiin tähdistökentälliseen. lue lisää

Kane ylisti Yhdysvaltojen pääkäskijää: "Hän kokosi rivimme"

MAAJOUKKUE | 20.5.2018 20:42
Yhdysvallat voitti sunnuntaina pronssiottelussa Kanadan lukemin 4-1. Yhdysvaltojen kapteeni Patrick Kanen vakuuttui Jeff Blashillin tekemisestä. lue lisää

Yhdysvallat odottaa 58 vuoden kirouksen päättymistä: "Ei mestaruus voi meitä loputtomiin kiertää"

MAAJOUKKUE | 20.5.2018 20:11
NHL:n tulevan kesän varaustilaisuuden yksi mielenkiintoisimmista nimistä on Quinn Hughes. Nuori puolustaja pelasi Tanskassa ensimmäiset MM-kisat vakuuttaen monet. lue lisää

Yhdysvallat voitti pronssin menehtyneelle Jim Johannsonille − "Oli erityisen hienoa, että Patrick Kanen kaltaiset pelaajat tulivat tähän turnaukseen"

MAAJOUKKUE | 20.5.2018 20:07
Yhdysvaltojen varakapteenina tämän vuoden miesten MM-turnauksessa toiminut Connor Murphy puhui voitetun pronssiottelun jälkeen edesmenneen Jim Johannsonin merkityksestä tämän vuoden ryhmään. Murphy myös analysoi päättyneen turnauksen vaiheita. lue lisää

Kommentit

Johnny Gaudreau

Calgary #13 L vlh
s. 1993 Salem, NJ, USA
173CM / 72KG
SOPIMUS: 2022
VARAUS: 2011 Calgary Flames 4. kierros #104