x

Osallistu Jatkoajan lukijatutkimukseen

Tutkimuksessa kartoitamme lukijoidemme mielipiteitä Jatkoaika.comin toimitukselliseen sisältöön liittyen. Vastaamalla lukijatutkimukseen voit siis tuoda äänesi kuuluviin ja vaikuttaa sivuston tulevaisuuteen.

Tutkimukseen vastaamiseen kannattaa varata aikaa noin 5 minuuttia. Kaikki vastaukset käsitellään täysin luottamuksellisesti ja nimettöminä.

Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 10 kappaletta tyylikkäitä Jatkoaika-lippiksiä ja -pipoja.

Osallistu kyselyyn tästä »

Ei kiitos

McDavidin turnaus päättyi pettymykseen.

Emil Hansson www.hanssonsphoto.net

Kanada hävisi turnauksen tärkeimmät pelinsä − Connor McDavid: "Oli vaikea nukahtaa"

Kanadan kapteeni ja supertähti Connor McDavid teki kaikkensa, jotta joukkue olisi saanut MM-mitalit mukaansa. Toisin kuitenkin kävi. Liekö unettomuus vaikuttanut muidenkin, kuin keskushyökkääjän otteisiin?

Kanada hävisi MM-kisojen pronssiottelun Yhdysvalloille maalein 4−1. Joukkueen kapteeni Connor McDavid harmitteli hukkaan heitettyä työmäärää.

− Tämä on pettymys, sillä taululla ei ole se tulos, jonka olisimme halunneet. Vietimme miltei kuukauden yhdessä voittaaksemme. Mitalitta jääminen on pettymys.

Vaahteralehtipaidat hävisivät yllättäen Sveitsille, ja menettivät mahdollisuutensa maailmanmestaruuteen − nuoren supertähden tekemisessä tämä näkyikin.

− Tämä on tiukka turnaus, ja eilinen välierätappio oli karmea. Oli vaikea nukahtaa pelin jälkeen. Siihen nähden saimme hienosti käännettyä ajatuksemme toisille raiteille. Tässä ottelussa pelasimme hyvin.

McDavidin työnkuva muuttui pronssipeliin jonkin verran joukkuekaverin turnauksen jäätyä kesken.

− Olen pelannut Oilersissa jonkun verran alivoimaa. Valmentaja sanoi, että minua voisi käyttää vähän siellä täällä, ja Jaden Schwartzin loukkaantumisen myötä ajauduin tuohon rooliin.

Kanadan kapteeni teki MM-jäillä 10 ottelussa tehot 5+12=17.

− Minun otteillani ei ole väliä. Tämä on täysin joukkueturnaus, emmekä saaneet haluamaamme.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Connor McDavid kehui vuolaasti Sveitsin onnistujia ja käänsi katseita tulevaan: "Huomenna on iso peli"

MAAJOUKKUE | 19.5.2018 23:31
Yksi maailman parhaista pelaajista, ellei kaikkein paras - Connor McDavid jakoi pettymyksen keskellä tunnustusta sveitsiläisille. Välierätappio sysäsi Kanadan pronssiotteluun Yhdysvaltojen vastustajaksi. lue lisää

Ratkaisumaali oli tuttua McDavid-taikaa: "En tiedä, miten se syöttö tuli perille"

MAAJOUKKUE | 17.5.2018 20:49
Kanada ja Venäjä tarjosivat Kööpenhaminassa hitaasti alkaneen, mutta lopulta trilleriksi muodostuneen puolivälieräottelun. Kanada eteni välieriin jatkoajan kautta. lue lisää

Maalivahtilegenda Martin Brodeur jututti Leijonien hyökkääjää − "Hänestä voisi olla NHL-seurallemme paljon hyötyä"

MAAJOUKKUE | 16.5.2018 7:00
NHL:n maalivahtilegenda ja Kanadan tämän vuoden miesten MM-kisajoukkueen GM sekä NHL-joukkue St. Louis Bluesin apulais-GM Martin Brodeur kertoi ongelmista joukkueen kasaukseen liittyen. Hän myös mainitsi NHL-seuransa mahdollisesti seuraavasta suomalaispelaajasta. lue lisää

Latvia maalin pelissä voittoon ja puolivälieriin - tässä kaikki otteluparit

MAAJOUKKUE | 15.5.2018 23:52
Illan viimeisissä otteluissa voiton nappasivat Ruotsi ja Latvia, jotka varmistivat samalla kohtaavansa toisensa puolivälierissä. lue lisää

MM-kisojen maanantai: Etelä-Korean putoaminen varmistui, Latvia riisti pisteen Kanadalta

MAAJOUKKUE | 15.5.2018 0:27
Maanantai ratkaisi toisen putoajan näissä kisoissa. Tämän koki odotetusti Etelä-Korea, joka jäi kisoissa ilman pisteitä. Muissa peleissä Venäjä juhli jälleen nollapeliä ja Kanada tarvitsi jatkoajan Latvian kaatamiseen. lue lisää

Kommentit

Connor McDavid

Edmonton #97 L kh
s. 1997 Richmond Hill, Ontario
185CM / 88KG
SOPIMUS: 2026
VARAUS: 2015 Edmonton Oilers 1. kierros #1