x

Osallistu Jatkoajan lukijatutkimukseen

Tutkimuksessa kartoitamme lukijoidemme mielipiteitä Jatkoaika.comin toimitukselliseen sisältöön liittyen. Vastaamalla lukijatutkimukseen voit siis tuoda äänesi kuuluviin ja vaikuttaa sivuston tulevaisuuteen.

Tutkimukseen vastaamiseen kannattaa varata aikaa noin 5 minuuttia. Kaikki vastaukset käsitellään täysin luottamuksellisesti ja nimettöminä.

Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 10 kappaletta tyylikkäitä Jatkoaika-lippiksiä ja -pipoja.

Osallistu kyselyyn tästä »

Ei kiitos

Arvidssonin unelma Stanley Cupista mureni pudotuspelien toisella kierroksella.

Getty Images

Kisareissu ei ollut itsestäänselvyys pettyneelle Arvidssonille: "Inhoan häviämistä"

Nashville Predatorsin putoaminen NHL:n pudotuspeleistä tiesi kolmea vahvistusta Ruotsin MM-joukkueelle. Viktor Arvidssonille päätös tai kisojen alku ei ollut helppo.

Nashville Predatorsin yllättävä putoaminen tiesi Filip Forsbergin, Mattias Ekholmin ja Viktor Arvidssonin liittymistä Ruotsin MM-ryhmään. Arvidsson oli kolmikosta ainoa, joka puki sunnuntaiseen Sveitsi-otteluun.

Koko kisoissa pelaaminen oli päätös, jota ruotsalaishyökkääjän piti hetki puntaroida. Predatorsia pidettiin yhtenä suurimmista suosikeista Stanley Cupin voittajaksi, eikä pettymystä unohdeta hetkessä.

− Päätös kesti hetken. Pettymys ei ole vieläkään kadonnut kokonaan mielestäni, Arvidsson aloittaa.

− Minä inhoan häviämistä, ja aion tehdä kaikkeni, jotta tämä joukkue menestyy.

Laituri ei ole kaikista tutuin näky Ruotsin maajoukkueessa, sillä kyseessä on hänen ensimmäinen aikuisten MM-turnauksensa. Läpimurtoa suuremman yleisön tietoisuuteen tekevä Arvidsson on kahdella edellisellä kaudellaan noussut Predatorsin tärkeimpiin hyökkääjiin iskien yli 60 tehopistettä.

Odotukset MM-reissua kohtaan ovat korkealla.

− Oli hauskaa saada kisat omalta osaltani käyntiin. Tästä reissusta tulee varmasti hauska, Arvidsson ilakoi.

Ruotsin alkulohko on ollut tuloksellisesti riemumarssia, sillä kuusi ottelua ovat tuoneet kuusi voittoa. Ensimmäinen ottelu matkustamisen jälkeen on ymmärrettävästi haastava, mutta toisessa ja kolmannessa erässä myös Arvidsson alkoi saada tilanteita aikaiseksi.

− Ennen sitä avauserä oli haasteellinen, kun jalat eivät olleet käynnissä. Tälläkin hetkellä pää on melko tyhjä ja energiatasot alhaalla, Arvidsson tuskailee.

Pelituntuman löytäminen ennen pudotuspelejä on tärkeää.

− Mukaantulo jo tässä vaiheessa helpottaa prosessia huomattavasti. Pelitavan oppiminen ja pelikaverien tunteminen jäällä ja sen ulkopuolella vie aikaa, 25-vuotias hyökkääjä arvioi.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

SVT: Ruotsin odotus palkittiin - kolme Predators-pelaajaa matkaa Tanskaan

MAAJOUKKUE | 11.5.2018 23:45
Alkuosan kisoista vajaalla kokoonpanolla pelannut Ruotsi saa tukun vahvistuksia. Nashville Predatorsin putoaminen NHL:n pudotuspeleissä tuo SVT:n mukaan Tre Kronorin paitaan puolustaja Mattias Ekholmin sekä hyökkääjät Filip Forsbergin ja Viktor Arvidssonin. lue lisää

Rankkarikisan tasoittanut Ekman-Larsson: "Valmentaja kysyi, olenko valmis"

MAAJOUKKUE | 21.5.2018 7:00
Ruotsin vahvuuden yksi suurimmista tekijöistä oli kiekollisesti laadukas puolustuskalusto. Tästä välähdys nähtiin voittolaukauskilpailussa, kun Oliver Ekman-Larsson vastasi elintärkeästä osumasta. lue lisää

Kesälomilta hätiin hälytetty sankarivahti: "Ei ollut vaikea päätös tulla tänne"

MAAJOUKKUE | 21.5.2018 7:00
Anders Nilsson kumosi kisojen aikana kysymysmerkkejä Ruotsin maalivahtipelin riittävyydestä. Todisteinä tästä ovat kaulassa killuva kultamitali ja nimeäminen turnauksen tähdistöjoukkueeseen. lue lisää

Kapteenin unelmat täyttyivät: "Uskomaton tunne!"

MAAJOUKKUE | 21.5.2018 7:00
Ruotsi nappasi toisen peräkkäisen maailmanmestaruuden, ja jälleen kerran voittolaukauskilpailun kautta. Samalla joukkueen kapteeni Mikael Backlund sai ensimmäisen maailmanmestaruutensa. lue lisää

Analyysi: Sveitsi ei nöyristellyt finaalissakaan, vaan haastoi Ruotsin omilla mausteillaan

MAAJOUKKUE | 21.5.2018 6:30
Sveitsi pisti kunnolla kampoihin isompaa joukkuetta vastaan miesten MM-kisojen finaalissa. Sveitsiläiset eivät nöyristelleet missään vaiheessa ottelun aikana, ja se näkyi heidän pelaamisessaan. lue lisää

Kommentit

Viktor Arvidsson

Nashville #33 R lh
s. 1993 Skellefteå, SWE
175CM / 78KG
SOPIMUS: 2024
VARAUS: 2014 Nashville Predators 4. kierros #112