x

Osallistu Jatkoajan lukijatutkimukseen

Tutkimuksessa kartoitamme lukijoidemme mielipiteitä Jatkoaika.comin toimitukselliseen sisältöön liittyen. Vastaamalla lukijatutkimukseen voit siis tuoda äänesi kuuluviin ja vaikuttaa sivuston tulevaisuuteen.

Tutkimukseen vastaamiseen kannattaa varata aikaa noin 5 minuuttia. Kaikki vastaukset käsitellään täysin luottamuksellisesti ja nimettöminä.

Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 10 kappaletta tyylikkäitä Jatkoaika-lippiksiä ja -pipoja.

Osallistu kyselyyn tästä »

Ei kiitos

Lauri Marjamäellä on isojen panosten otteluiden aamuina poikkeuksellinen mielenrauha

Emil Hansson www.hanssonsphoto.net

Leijonat ei vedä hatusta kaneja, kun tosipelit alkavat: "Tuntui, että alkusarjaväännöt olivat puristamista"

Suomi kohtaa puolivälierissä Sveitsin. Joukkueen päävalmentaja Lauri Marjamäki uskoo, että Leijonat pystyy parantamaan edellisestä ottelusta.

Leijonat pelaa torstaina puolivälierissä Sveitsiä vastaan. Ottelupäivän aamuna joukkue vaikutti levolliselta ja hyvätuuliselta. 

Samoin oli joukkueen päävalmentaja Lauri Marjamäki. 

− Joukkue vaikuttaa hyvältä ja olemme pelanneet hyvin, eikä tarvitse vetää kania hatusta, vaan pitää kiinni niistä.

Marjamäen mielestä illan ottelussa nähdään nälkäinen Suomi.

− Yhtenäisyys, yhdessä pelaaminen, voitonnälkä ja sitoutuneisuus paistavat läpi, ja ne ovat tärkeitä asioita tänään. Uskon, että niitä myös nähdään.

Marjamäki uskoo, että Suomi pystyy parantamaan edellisestä ottelusta Yhdsyvaltoja vastaan. 

Marjamäki myös myöntää olevansa poikkeuksellisen rauhallinen isojen panoksien ottelujen aamuina.

− Itsellä on aina mielenrauha, kun rupeaa tulemaan tällaisia panoksellisia pelejä. Jotenkin tuntui, että nuo alkusarjaväännöt ovat sellaista puristamista.

− Nyt ruvetaan mittaamaan, että mistä meidät on tehty. Tietenkin saimme tiistaina kovan panoksellisen pelin pelattua ja uskon, että siitä pystymme vielä parantamaan, hän jatkaa.

Suomi meni pelipalaverissa enimmäkseen oma peli edellä. 

− Tiedämme Sveitsistä tietyt asiat, mutta enemmän mietimme, miten ne vaikuttavat meidän vahvuuksiin, Marjamäki kertoo.

− Mielestäni se on virittynyt koko ajan, kyllä tuosta joukkueesta paistaa joku juttu läpi. He kyllä tietävät, miksi täällä ollaan ja tiedostavat turnausformaatin, hän päättää.

Lue myös

Marjamäki teki sen taas - rohkeutta seurasi lässähdys

MAAJOUKKUE | 18.5.2018 0:05
Jostain kumman syystä Leijonat lähti puolivälierään toistamaan samaa virhettä kuin olympialaisissa puolivälierässä Kanadaa vastaan. lue lisää

Tolvasen paikka kolmosketjussa - Leijonat ei luovu pelityylistään Kanadaa vastaan: "Varmasti pidämme identiteetistä kiinni"

MAAJOUKKUE | 12.5.2018 14:15
Suomi saa lauantain otteluun Kanadaa vastaan mieluisen vahvistuksen, kun Eeli Tolvanen liittyy joukkueeseen. Suomen päävalmentaja Lauri Marjamäen mielestä Leijonien pitää nostaa maalinteon tehokkuutta Kanadaa vastaan. lue lisää

Dialogi: Leijonien jatkettava rohkeuden tiellä - "Mieluummin kaadutaan saappaat jalassa omaan peli-identiteettiin nojaten"

MAAJOUKKUE | 12.5.2018 12:41
Leijonat kohtaa lauantaina Kanadan. Lauri Marjamäki ei saa syyllistyä samaan virheeseen kuin olympialaisissa Kanadaa vastaan, vaan joukkueen tulee jatkaa reagointiin ja rohkeuteen perustuvalla pelitavalla. lue lisää

Leijonat liitää jäällä – Mikä on muuttunut olympialaisista?

MAAJOUKKUE | 9.5.2018 14:33
Leijonien MM-turnauksen huiman ilotulituksen taustalla on taitavien pelaajien ja vauhdikkaan, pelaajien reagointiin perustuvan pelitavan symbioosi. lue lisää

Marjamäki ei lupaa Palolalle vielä roolia − varoittaa Norjan huippuveljeksistä

MAAJOUKKUE | 8.5.2018 13:36
Leijonien päävalmentaja Lauri Marjamäki valmisteli joukkojaan miesten MM-kisojen kolmanteen alkulohko-otteluun Norjaa vastaan aamujäillä. Kaksi murskavoittoa ottanut suomalaisryhmä saa vastaansa tähänastisista joukkueista kyvykkäimmän. Voittokulkua helpottamaan valmennusjohto kaivoi naftaliinista lisää hyökkääjiä. lue lisää

Kommentit