x

Osallistu Jatkoajan lukijatutkimukseen

Tutkimuksessa kartoitamme lukijoidemme mielipiteitä Jatkoaika.comin toimitukselliseen sisältöön liittyen. Vastaamalla lukijatutkimukseen voit siis tuoda äänesi kuuluviin ja vaikuttaa sivuston tulevaisuuteen.

Tutkimukseen vastaamiseen kannattaa varata aikaa noin 5 minuuttia. Kaikki vastaukset käsitellään täysin luottamuksellisesti ja nimettöminä.

Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 10 kappaletta tyylikkäitä Jatkoaika-lippiksiä ja -pipoja.

Osallistu kyselyyn tästä »

Ei kiitos

Teräväinen kävi telkkarivarkaissa joukkuekavereiden luona, jotta konsolipelit saatiin pystyyn.

Emil Hansson www.hanssonsphoto.net

Leijonissa konsolipelivimma johti television anastukseen: "Nykynuoriso on vähän tällainen"

Teuvo Teräväinen kertoi viettävänsä MM-kisojen välipäiviä tiiviisti yhdessä kämppäkaverinsa Sebastian Ahon kanssa. Pelikonsolit käyvät kuumana, ja välineistö anastetaan tarvittaessa joukkuekavereiden huoneesta.

Suomi kohtaa torstaina illan puolivälierässä Sveitsin. Teuvo Teräväinen saapui aamujäiltä hyväntuulisena.

− Pelipäivän fiilis on hyvä. Tämä on juhlapäivä. Voitolla jatkuu kausi, ja tappiolla se päättyy. Varmasti Sveitsilläkin on tiedossa, keitä meidän pelaajistamme on pidettävä silmällä. Ei se meidän peliimme vaikuta.

Erikoisrituaaleja kerrasta poikki -pudotuspeli ei aiheuta.

− Valmistauduin tähän peliin ihan normaalisti. Ei tässä mikään maailmanloppu ole lähellä. Ruuat naamaan, ja valmistautumaan. Kuulun siihen porukkaan, joka pelaa konsolipelejä.

Patrik Laine kertoi taannoin medialle pelaavansa useita tunteja päivässä pelikonsolia. Teräväisellä ja kumppaneilla on Tanskassa vastaavanlainen huvitus.

− Pelimäärä riippuu luppoajasta. Jos ei ole muuta tekemistä, niin kyllä se päivä siinä Playstationia pelatessa vierähtää. Meillä on Sebastianin (Aho) kanssa huoneessa kaksi televisiota kahdelle konsolille, kertoo Teräväinen. Toimintaperiaate on sama kuin Patrik Laineella ja Nikolaj Ehlersillä on Winnipeg Jetsissä.

Carolina Hurricanes -tähdet eivät pelaa etänä muiden lätkäjätkien kanssa, kuten esimerkiksi Laine ja Alexander Barkov tekevät.

− Suomalaisten kavereiden kanssa tulee pelattua, ja pidettyä heihin yhteyttä sitä kautta. Täällä olemme pelanneet omalla porukalla. En tiedä, kuka on paras. Pelaamme samalla puolella − joukkuepeli, katsokaas, Teräväinen taustoittaa ja toteaa suosituimman pelin olevan selviytymispeli Fortnite.

− Ympäristö pelaamiselle on täällä ihan hyvä. Se täytyi toki itse rakentaa ensin. On käyty hakemassa nettiyhteydet, ja telkkaritkin piti varastaa toisten huoneesta.

Nuorukaiset kähvelsivät vastaanottimet Olli Palolan ja Mika Niemen asumuksesta. Herrat eivät omaa televisiotaan kuulemma tarvinneet.

− Kysyimme kyllä luvan. Jotain he siinä tableteilta katsoivat, ja totesivat, etteivät tarvitse (televisiota). Ryöstö tapahtui jo ensimmäisenä päivänä. Ei sovi missata hyviä pelipäiviä. Nykynuoriso on vähän tällainen, Teräväinen letkautti.

Lue myös

Teräväinen harmitteli pitkien hyökkäyksien puutetta: "Monesti olimme yksin kiekollisena"

MAAJOUKKUE | 18.5.2018 0:13
Leijonien puolivälieräesityksessä ei nähty kuin häivähdyksiä siitä ilotulituksesta, jota alkusarjassa koettiin. Hirmutehoja Sebastian Ahon kanssa tehtaillun Teuvo Teräväinen ruoti turnauksen päättäneen pelin antia. lue lisää

Teräväisen mielestä Ahon merkittävin yksittäinen kehitysaskel ei ole tullut kaukalossa

MAAJOUKKUE | 12.5.2018 14:10
Teuvo Teräväinen kehuu Hurricanes- ja Leijonat-pelikaveriaan Sebastian Ahoa erityisesti tämän kehittyneiden johtajaominaisuuksien ansiosta. Tulevaan Kanada-kamppailuun nuori mies suhtautuu erittäin tyynesti. lue lisää

Leijonat tulee kohtaamaan haasteita vuorenvarmasti − "Silloin toisestakaan on hankala saada parasta irti"

MAAJOUKKUE | 9.5.2018 0:03
Leijonien superketjun laituri Teuvo Teräväinen haluaa pitää kiinni positiivisesta pilkkeestä ja vaistomaisesta pelaamisesta. Carolina Hurricanes -kaksikon tekemistä Teräväinen luonnehtii varsin symbioottiseksi. lue lisää

Leijonien uusi superketju pohjaa tuloksensa hauskanpitoon

MAAJOUKKUE | 7.5.2018 7:00
Suomen kaksi ensimmäistä MM-ottelua ovat olleet kieltämättä kahta hieman heikompaa joukkuetta vastaan. Nähdyn perusteella voi kuitenkin todeta Leijonilla olevan käsissään kultakimpale. lue lisää

Suomi sivusi MM-kisaennätystä - kolme alivoimamaalia viimeksi 28 vuotta sitten

MAAJOUKKUE | 5.5.2018 18:43
Suomi on onnistunut Etelä-Koreaa vastaan alivoimalla kolmesti maalinteossa. Suoritus sivuaa MM-kisojen ylimmän tason ennätystä. lue lisää

Kommentit

Teuvo Teräväinen

Carolina #86 L kh
s. 1994 Helsinki
179CM / 73KG
SOPIMUS: 2019
VARAUS: 2012 Chicago Blackhawks 1. kierros #18