x

Osallistu Jatkoajan lukijatutkimukseen

Tutkimuksessa kartoitamme lukijoidemme mielipiteitä Jatkoaika.comin toimitukselliseen sisältöön liittyen. Vastaamalla lukijatutkimukseen voit siis tuoda äänesi kuuluviin ja vaikuttaa sivuston tulevaisuuteen.

Tutkimukseen vastaamiseen kannattaa varata aikaa noin 5 minuuttia. Kaikki vastaukset käsitellään täysin luottamuksellisesti ja nimettöminä.

Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 10 kappaletta tyylikkäitä Jatkoaika-lippiksiä ja -pipoja.

Osallistu kyselyyn tästä »

Ei kiitos

Ryan O'Reilly oli pettynyt joukkueensa turnaukseen.

Emil Hansson www.hanssonsphoto.net

O'Reilly katseli voittomaalia jäähypenkiltä: "Hyvä, kun edes koskin häneen"

Kanadan turnauksesta muodostui suuri pettymys, kun turnaus päättyi hävittyyn pronssiotteluun. Joukkueen taso oli hyvin kaksijakoinen.

Kanada hävisi välieräottelunsa Sveitsille lauantaina. Joukkue jatkoi tappioiden tiellä myös turnauksen päättäneessä ottelussa Yhdysvaltoja vastaan, kun kurittomuus kostautui vaahteralehtipaidoille.

Yhdysvallat iski ottelun voittomaalin päätöserässä pelatessaan ylivoimalla. Jäähypenkillä istui Ryan O'Reilly.

− Hyvä, kun edes kosketin häntä. Mielestäni se oli helppo jäähy, O'Reilly linjaa.

Maalin jälkeen Kanada jahtasi tasoitusta ilman maalivahtia, mutta loppulukemat kirjattiin Yhdysvaltojen hyväksi 4−1.

− Odotimme kultaa, joten tämä on iso pettymys. Jälkikäteen turnaus tuntui hieman ajanhukalta.

Joukkue kuuluu vuodesta toiseen suurimpiin mestarisuosikkeihin, mutta turnauksen edetessä joukkueen yllä leijui isoja kysymysmerkkejä. Kanadaa kuvasti läpi turnauksen paha kaksijakoisuus, sillä useista parhaista pelaajista ei saatu parasta irti.

Tämän takia päävalmentaja Bill Peters oli pakotettu herättelemään joukkuettaan ketjumuutoksin. Tämä avasi paikan Bo Horvatille, joka vastasi huutoon. Nuori hyökkääjä oli yksi ainoita valopilkkuja Kanadan kahdessa viimeisessä ottelussa.

− Valmentaja osoitti suurta luottamusta minuun oli tilanne kentällä mikä tahansa. Olen erittäin kiitollinen, Horvat miettii.

− Siitä huolimatta ottelu oli erittäin vaikea. Emme halunneet pelata tästä mitalista, mutta jokin kotiinvieminen olisi ollut kiva saada.

Horvat näkikin turnauksen myös arvokkaan mahdollisuudena imeä oppia lajin suurimmista supertähdistä. Nämä opit hän aikoo valjastaa käyttöön auttaakseen Vancouver Canucksia ensi kaudella.

− Otan tästä turnauksesta positiivisa asioita mukaan. Niiden avulla haluan tulla jatkossakin jahtaamaan kultamitalia, nuorukainen miettii.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Ratkaisumaali oli tuttua McDavid-taikaa: "En tiedä, miten se syöttö tuli perille"

MAAJOUKKUE | 17.5.2018 20:49
Kanada ja Venäjä tarjosivat Kööpenhaminassa hitaasti alkaneen, mutta lopulta trilleriksi muodostuneen puolivälieräottelun. Kanada eteni välieriin jatkoajan kautta. lue lisää

Analyysi: Sveitsi päihitti Kanadan monipuolistuneella pelillä

MAAJOUKKUE | 20.5.2018 8:00
Ensin Sveitsi kaatoi Suomen puolivälierissä rytmittämällä peliä ja pelaamalla kiekkokontrollin avulla. Kanada-välierässä puolustuspeli otti aiempaa isompaa roolia. lue lisää

Connor McDavid kehui vuolaasti Sveitsin onnistujia ja käänsi katseita tulevaan: "Huomenna on iso peli"

MAAJOUKKUE | 19.5.2018 23:31
Yksi maailman parhaista pelaajista, ellei kaikkein paras - Connor McDavid jakoi pettymyksen keskellä tunnustusta sveitsiläisille. Välierätappio sysäsi Kanadan pronssiotteluun Yhdysvaltojen vastustajaksi. lue lisää

Kanadan hyökkäykseen lovi - Schwartzin MM-kisat ohi

MAAJOUKKUE | 19.5.2018 9:19
Kanadan hyökkääjä Jaden Schwartz on loukannut olkapäänsä, ja hän on sivussa joukkueen kahdesta jäljellä olevasta ottelusta käynnissä olevissa miesten MM-kisoissa. lue lisää

Analyysi: Maalivahti, ainainen syntipukki − Edes mitali ei ole itsestäänselvyys Kanadalle

MAAJOUKKUE | 18.5.2018 8:00
Vaikka Kanada onnistui kaatamaan Venäjän, pelaamiseen liittyy suuria ongelmia. Esimerkiksi maalivahtipeli ei tarjoa vaahteralehtien tarvitsemaa tukea. lue lisää

Kommentit

Ryan O'Reilly

Buffalo #90 L vlh
s. 1991 Clinton, ON, CAN
183CM / 91KG
SOPIMUS: 2023
VARAUS: 2009 Colorado Avalanche 2. kierros #33