x

Osallistu Jatkoajan lukijatutkimukseen

Tutkimuksessa kartoitamme lukijoidemme mielipiteitä Jatkoaika.comin toimitukselliseen sisältöön liittyen. Vastaamalla lukijatutkimukseen voit siis tuoda äänesi kuuluviin ja vaikuttaa sivuston tulevaisuuteen.

Tutkimukseen vastaamiseen kannattaa varata aikaa noin 5 minuuttia. Kaikki vastaukset käsitellään täysin luottamuksellisesti ja nimettöminä.

Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 10 kappaletta tyylikkäitä Jatkoaika-lippiksiä ja -pipoja.

Osallistu kyselyyn tästä »

Ei kiitos

Patrick Kane teki kaksi maalia Tšekkiä vastaan.

Emil Hansson www.hanssonsphoto.net

Patrick Kane nousi Sebastian Ahon ohi pistepörssissä: "Mielestäni työni on tehdä tulosta"

Yhdysvallat eteni välieriin voittamalla Tšekin puolivälieräottelussa lukemin 3-2. Kaksi maalia ottelussa tehtaillut Yhdysvaltojen kapteeni ja tähtihyökkääjä Patrick Kanen mielestä amerikkalaiset ovat oikealla tiellä kohti kultamitalia.

Yhdysvaltojen kapteeni Patrick Kane oli tyytyväinen voittoon. Välieriin pääsy oli oikea askel kohti joukkueen tavoitetta.

− Tulimme tänne voittaaksemme kultamitalin, joten olemme oikealla tiellä. Se oli vaikea ottelu, selvästi Tšekki on vaikea joukkue pelata vastaan ja tulivat takaisin otteluun mukaan, hän mietti ottelun jälkeen.

Kane on ollut kisoissa erittäin tehokas ja meni ottelun kahdella maalillaan miesten MM-kisojen pistepörssin johtoon, ohi Leijonien Sebastian Ahon. Leijonat ja Aho pelaavat kuitenkin vielä tänä iltana torstain oman puolivälieräottelunsa.

Kane on nyt tehnyt kahdeksaan otteluun 19 pistettä. 

− Se on jotain, mitä olen tottunut tekemään, joten mielestäni työni on tehdä tulosta. Yritän vain kaikkeni jäällä ja auttaa joukkuetta voittamaan ja tekemään muutamia pisteitä, Kane pohtii omaa pelaamistaan.

− On aina mukavaa onnistua, hän jatkaa.

Yhdysvallat on edennyt MM-kisoissa voitosta voittoon, ennen kuin se kohtasi Suomen, jolle se hävisi. 

Kane manasi johtoasemassa pelaamista. Yhdysvallat päästi Tšekin liian helposti takaisin otteluun mukaan.

− Tänään olisimme voineet pelata paremmin. 2−0- ja 3−2- tilanteissa vähän tuudittauduimme. Mielestäni meidän alku ottelulle oli hyvä, tulimme kovaa ja saimme muutaman maalin.

− Pystymme parempaan jatkossa, hän päättää.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Kane ylisti Yhdysvaltojen pääkäskijää: "Hän kokosi rivimme"

MAAJOUKKUE | 20.5.2018 20:42
Yhdysvallat voitti sunnuntaina pronssiottelussa Kanadan lukemin 4-1. Yhdysvaltojen kapteeni Patrick Kanen vakuuttui Jeff Blashillin tekemisestä. lue lisää

Kane harmissaan tavoitteen lipeämisestä: "Pronssipeliin latautuminen on haastavaa"

MAAJOUKKUE | 19.5.2018 19:06
Ruotsi oli aluksi vaikeuksissa, mutta kaatoi lopulta Yhdysvallat peräti 6−0. Patrick Kane antoi kunniaa eritoten vastustajan maalivahdille, mutta oli harmissaan kultamitalin karkaamisesta. lue lisää

Latvia maalin pelissä voittoon ja puolivälieriin - tässä kaikki otteluparit

MAAJOUKKUE | 15.5.2018 23:52
Illan viimeisissä otteluissa voiton nappasivat Ruotsi ja Latvia, jotka varmistivat samalla kohtaavansa toisensa puolivälierissä. lue lisää

MM-kisojen sunnuntai: Kane ja Pastrnak johdattivat maansa selviin voittoihin

MAAJOUKKUE | 14.5.2018 0:20
Leijonien lisäksi MM-kaukalossa nähtiin sunnuntaina kuusi muuta maata. Ottelut sujuivat ilman yllätyksiä, ja ainoastaan Ruotsin ja Sveitsin välillä oli tiukkaa. lue lisää

MM-kisojen supertähti Patrick Kane pettyi NHL-kauteen − MM-matka kunnia-asia

MAAJOUKKUE | 4.5.2018 20:33
Chicago Blachawksin ja Yhdysvaltojen maajoukkueen supertähti Patrick Kane saalisti Kanadaa vastaan syöttöpisteen, ja epäonnistui rangaistuslaukauskisassa. 29-vuotias laitahyökkääjä halusi tulla pelaamaan MM-kiekkoa, kun pelit NHL:ssä loppuivat lyhyeen. lue lisää

Kommentit

Patrick Kane

Chicago #88 L olh
s. 1988 Buffalo, NY, USA
178CM / 73KG
SOPIMUS: 2023
VARAUS: 2007 Chicago Blackhawks 1. kierros #1