x

Osallistu Jatkoajan lukijatutkimukseen

Tutkimuksessa kartoitamme lukijoidemme mielipiteitä Jatkoaika.comin toimitukselliseen sisältöön liittyen. Vastaamalla lukijatutkimukseen voit siis tuoda äänesi kuuluviin ja vaikuttaa sivuston tulevaisuuteen.

Tutkimukseen vastaamiseen kannattaa varata aikaa noin 5 minuuttia. Kaikki vastaukset käsitellään täysin luottamuksellisesti ja nimettöminä.

Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 10 kappaletta tyylikkäitä Jatkoaika-lippiksiä ja -pipoja.

Osallistu kyselyyn tästä »

Ei kiitos

Vermin juhli joukkuekavereidensa kanssa johtomaalia MM-finaalissa.

Emil Hansson www.hanssonsphoto.net

Sveitsi oli todella lähellä superyllätystä − "On vaikea nähdä isoa kuvaa pettymyksen läpi"

Sveitsi taisteli urhoollisesti ennakkosuosikkina MM-finaaliin lähtenyttä Ruotsia vastaan. Tappio tuli vasta äärimmäisen tasaisen voittomaalikilpailun myötä. Punavalkoasuinen joukkue venyi turnauksen aikana useammin kuin moni muu.

Sveitsiläis-hollantilainen hyökkääjä Joël Vermin oli äärimmäisen pettynyt tavasta, jolla alppimaa menetti kirkkaimman mitalin.

− On rankkaa hävitä tällä tavalla voittomaalikilpailussa, sillä pysyimme pelissä niin hyvin mukana koko ajan. Tämä on sydäntäsärkevää, sillä pelasimme niin hyvän pelin loistojoukkuetta vastaan.

Sveitsi raivasi tiensä A-lohkon nelostilalta aina finaalin asti, mutta tie nousi pystyyn Tre Kronoria vastaan.

− Vaikea sanoa, mutta puolustimme loistavasti huippumaita, kuten Suomea ja Kanadaa vastaan. Käytimme myös tilaisuutemme tehokkaasti hyväksemme.

Vermin ei osaa sanoa, nouseeko Sveitsi jonakin päivänä yhdeksi suureksi kiekkomaaksi.

− On vaikea nähdä isoa kuvaa pettymyksen läpi. Toivottavasti pystymme kuromaan eron umpeen. Tällä hetkellä se on vielä turhan iso.

− Voimme olla ylpeitä itsestämme. Jokainen meistä pelasi helkkarin kovan turnauksen. Tämä oli kova joukkuesuoritus. Tarvitsemme varmasti muutaman viikon, jotta tämän tajuaa kunnolla.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Analyysi: Sveitsi ei nöyristellyt finaalissakaan, vaan haastoi Ruotsin omilla mausteillaan

MAAJOUKKUE | 21.5.2018 6:30
Sveitsi pisti kunnolla kampoihin isompaa joukkuetta vastaan miesten MM-kisojen finaalissa. Sveitsiläiset eivät nöyristelleet missään vaiheessa ottelun aikana, ja se näkyi heidän pelaamisessaan. lue lisää

Analyysi: Sveitsi päihitti Kanadan monipuolistuneella pelillä

MAAJOUKKUE | 20.5.2018 8:00
Ensin Sveitsi kaatoi Suomen puolivälierissä rytmittämällä peliä ja pelaamalla kiekkokontrollin avulla. Kanada-välierässä puolustuspeli otti aiempaa isompaa roolia. lue lisää

Ruotsin mestaruusjuhlat edelleen kirkkaasti Niederreiterin mielessä: "Se edelleen sattuu"

MAAJOUKKUE | 20.5.2018 7:00
Sveitsi eteni miesten MM-kisojen loppuotteluun viiden vuoden tauon jälkeen. Viisi vuotta sitten Ruotsi oli finaalissa vahvempi lukemin 5-1. Sveitsin Nino Niederreiterin mukaan kyseinen tappio sattuu edelleen. lue lisää

MM-ensikertalainen todisteli tasoaan NHL-tähdille − Sveitsillä riittää yhä nälkää: "Emme pelkää finaalin häviämistä"

MAAJOUKKUE | 20.5.2018 7:00
Sveitsi jatkoi yllättävän vahvoja otteitaan kaatamalla Kanadan välierissä. Ottelun hahmoihin kuului Tristan Scherwey tekemällään maalilla ja tunteiden herättelyllä. lue lisää

Kevin Fiala kertoi mielipiteensä Pekka Rinteestä sensaatiovoiton jälkeen ja paljastaa, miksi rakastaa Ruotsia

MAAJOUKKUE | 19.5.2018 23:22
Leijonatkin kaatanut Sveitsi eteni sensaatiomaisesti miesten MM-kisojen finaaliin, kun se kukisti välierässä Kanadan. Joukkueen nuori hyökkääjä Kevin Fiala kertoi mielipiteenä Pekka Rinteestä ja Ruotsista finaalivastustajana. lue lisää

Kommentit

Joel Vermin

s. 1992 Frauenkappelen, SUI
180CM / 89KG
SOPIMUS: 2017
VARAUS: 2013 Tampa Bay Lightning 7. kierros #186