x

Osallistu Jatkoajan lukijatutkimukseen

Tutkimuksessa kartoitamme lukijoidemme mielipiteitä Jatkoaika.comin toimitukselliseen sisältöön liittyen. Vastaamalla lukijatutkimukseen voit siis tuoda äänesi kuuluviin ja vaikuttaa sivuston tulevaisuuteen.

Tutkimukseen vastaamiseen kannattaa varata aikaa noin 5 minuuttia. Kaikki vastaukset käsitellään täysin luottamuksellisesti ja nimettöminä.

Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 10 kappaletta tyylikkäitä Jatkoaika-lippiksiä ja -pipoja.

Osallistu kyselyyn tästä »

Ei kiitos

Teräväinen auttoi Ahon alkuun NHL-maailmassa.

Emil Hansson www.hanssonsphoto.net

Teräväisen mielestä Ahon merkittävin yksittäinen kehitysaskel ei ole tullut kaukalossa

Teuvo Teräväinen kehuu Hurricanes- ja Leijonat-pelikaveriaan Sebastian Ahoa erityisesti tämän kehittyneiden johtajaominaisuuksien ansiosta. Tulevaan Kanada-kamppailuun nuori mies suhtautuu erittäin tyynesti.

Teuvo Teräväinen on levollisin mielin Kanada-ottelun päivän haastattelussa. Vaikka alla on 3−2-tappio kisaisäntä Tanskalle, menee joukkueella ilmeisen hyvin.

− Olemme menossa oikeaan suuntaan. Vaikka hävisimme, niin saimme paljon uutta tietoa tästä jengistä.

Teräväisen ja Sebastian Ahon keskinäinen pelikemia on herättänyt paljon keskustelua pitkin kuluvaa kiekkokautta. Kaksikko toimii hyvässä yhteydessä keskenään − tukien ja oppien.

− Vaikea sanoa, missä hän on kehittynyt eniten, sillä hän on niin monipuolinen pelaaja. Hän on hyvä joka asiassa. Normaalissa elämisessä hän on kasvanut parin vuoden aikana. Hän on oppinut ottamaan johtajan roolia. Meillä Hurricanesissakin huomaa, että vaikka hän on joukkueen nuorimpia pelaajia, hän alkaa olla johtajamateriaalia kopissa ja jäällä.

Teräväinen siirtyi NHL:ään kaudella 2013-14. Aho tuli perässä kaudeksi 2016-17. Samassa joukkueessa hyökkääjät ovat pelanneet nyt kaksi sesonkia. Muutaman vuoden vanhempi Teräväinen on ollut Aholle apuna muutamssa jutuissa.

Suomalaisten yhteispeli siviilielämässä on toiminut hyvin toiseenkin suuntaan.

− Varmaan silloin alkuaikoina, kun hän tuli Carolinaan, niin pienissä asioissa − mitä NHL-elämä on ja kaikkea. Olimme kämppiksiä ensimmäisenä vuonna. Minullekin on ollut kiva lisä, että on päässyt vähän jerryttämään suomeksikin.

Leijonien vuoden 2018 MM-ryhmän kantavat voimat viettävät Carolinassa aikaa samalla tavalla kuin monet muutkin jääkiekkoilijat.

− Jonkun verran tulee vietettyä vapaa-aikaa yhdessä. Pelailemme Playstationia ja käymm välipäivinä golfaamassa. 

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Leijonien uusi superketju pohjaa tuloksensa hauskanpitoon

MAAJOUKKUE | 7.5.2018 7:00
Suomen kaksi ensimmäistä MM-ottelua ovat olleet kieltämättä kahta hieman heikompaa joukkuetta vastaan. Nähdyn perusteella voi kuitenkin todeta Leijonilla olevan käsissään kultakimpale. lue lisää

Suomi sivusi MM-kisaennätystä - kolme alivoimamaalia viimeksi 28 vuotta sitten

MAAJOUKKUE | 5.5.2018 18:43
Suomi on onnistunut Etelä-Koreaa vastaan alivoimalla kolmesti maalinteossa. Suoritus sivuaa MM-kisojen ylimmän tason ennätystä. lue lisää

Manniselle tuomittiin heti alkuun 2+2-minuttinen rangaistus − Aho iski alivoimalla Leijonien avausmaalin

MAAJOUKKUE | 5.5.2018 17:26
Leijonat sai Etelä-Korea-otteluun nihkeän alun, kun se joutui heti pitkälle alivoimalle. Vastustajan puolustuksen rakoilu toi kuitenkin sinivalkoisille mannaa. lue lisää

Puolustajalupaukset Heiskanen ja Juolevi mukana − Leijonien joukkue Ruotsin turnausviikolle

MAAJOUKKUE | 23.4.2018 21:55
Suomen maajoukkueen päävalmentaja Lauri Marjamäki on nimennyt joukkueen viimeiselle leiriviikolle ennen MM-kisoja. Viikon aikana pelataan Ruotsin Euro Hockey Tour -turnaus, jonka jälkeen julkistetaan lopullinen kisamiehistö. lue lisää

Hurricanesin suomalaistähdet Aho ja Teräväinen Leijonien mukaan − "Oli lopulta helppo päätös lähteä MM-kisoihin"

MAAJOUKKUE | 22.4.2018 16:36
Carolina Hurricanesin Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen liittyvät ensi viikolla Leijonien MM-leiriryhmään. lue lisää

Kommentit

Sebastian Aho

Carolina #20 L h
s. 1997 Rauma, FIN
180CM / 78KG
SOPIMUS: 2019
VARAUS: 2015 Carolina Hurricanes 2.kierros #35