x

Osallistu Jatkoajan lukijatutkimukseen

Tutkimuksessa kartoitamme lukijoidemme mielipiteitä Jatkoaika.comin toimitukselliseen sisältöön liittyen. Vastaamalla lukijatutkimukseen voit siis tuoda äänesi kuuluviin ja vaikuttaa sivuston tulevaisuuteen.

Tutkimukseen vastaamiseen kannattaa varata aikaa noin 5 minuuttia. Kaikki vastaukset käsitellään täysin luottamuksellisesti ja nimettöminä.

Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 10 kappaletta tyylikkäitä Jatkoaika-lippiksiä ja -pipoja.

Osallistu kyselyyn tästä »

Ei kiitos

Bäckström antoi myrskyvaroituksen − Lightningin tähtihyökkääjien on aika herätä

Washington Capitals on konferenssifinaaleissa elänyt Jevgeni Kuznetsovin ja Aleksandr Ovetškinin tehoilla, kunnes Nicklas Bäckström nousi kuudennessa pelissä esiin. Tähän haasteeseen Tampa Bay Lightning -tähtien on pystyttävä vastaamaan seiskapelissä.

Washington Capitals nousi haudan partaalta mukaan taisteluun paikasta Stanley Cup -finaaleihin. Kolme peräkkäistä peliä hävinnyt joukkue oli ottelusarjan kuudennessa pelissä vakuuttava ja onnistui siirtämään ratkaisun seiskapeliin.

Capitalsin kannalta äärimmäisen tärkeää oli Nicklas Bäckströmin vahva pelaaminen.

Puolustamisen lisäksi Lightningilla on murehdittavaa myös hyökkäyspelissään, sillä joukkueen kärkihyökkääjät ovat jääneet viime peleissä pimentoon.

Jevgeni Kuznetsov ja Aleksandr Ovetškin ovat olleet Capitalsin tehomiehet koko pudotuspeleissä ja erityisesti konferenssifinaaleissa. Ahkerasti syöttöpisteitä kerännyt T.J. Oshie iski kaksi maalia ottelusarjan kuudennessa pelissä, mistä kiitos kuuluu Bäckströmille.

Käsivammasta toipuva ruotsalaissentteri on pelannut kolme peliä loukkaantumisensa jälkeen eikä ole ymmärrettävästi ollut parhaimmillaan. Kuudennen pelin suoritus enteilee kuitenkin Capitalsille hyvää. Bäckströmin johtama hyökkäysketju oli joukkueen vaarallisin, ja taitava ruotsalainen väläytti loistavaa pelisilmäänsä.

Ottelusarjan viidennessä pelissä ratkaiseva tekijä oli se, että Lightningin nelosketju onnistui erinomaisesti puolustamaan Capitalsin ykkösketjua vastaan.

Seiskapelissä kotijoukkue Lightningilla on jälleen peluutusetu. Kun Capitalsilla onkin käytössään kaksi huippuvaarallista hyökkäysketjua, Lightningin sinänsä toimiva puolustussuunnitelma ei enää olekaan niin yksinkertainen.

Puolustamisen lisäksi Lightningilla on murehdittavaa myös hyökkäyspelissään, sillä joukkueen kärkihyökkääjät ovat jääneet viime peleissä pimentoon.

Nikita Kutšerov on tehnyt Capitalsia vastaan vain yhden maalin. Steven Stamkos ja Brayden Point ovat jääneet pisteittä kahdessa pelissä peräkkäin. Kapteeni Stamkos on kahdessa viime pelissään laukonut yhteensä vain kaksi kertaa, vaikka on pelannut ylivoimaakin lähes viisi minuuttia.

Näiden pelimiesten on tehtävä Bäckströmin kaltainen tasonnosto − tai paikka Stanley Cup -finaaleissa jää haaveeksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

NHL 65:00 -podcast − Brayden Point hiljentää Washington Capitalsin

NHL | 11.5.2018 7:30
Washington Capitals eteni ensimmäistä kertaa NHL:n Itäisen konferenssin finaaleihin 20 vuoteen. Capitals saa vastaansa jo neljättä kertaa 2010-luvulla konferenssifinaaleissa operoivan Tampa Bay Lightningin. Onko Capitalsista haastamaan konferenssin paras joukkue? lue lisää

NHL-laitahyökkääjien topit ja flopit: Kutšeroville odotettavissa pokaalisadetta

NHL | 4.1.2018 18:00
NHL-kausi on saavuttamassa puolivälin runkosarjan osalta, minkä takia Jatkoaika tarkastelee alkukaudella onnistuneita ja epäonnistuneita laitahyökkääjiä. Kummaltakin puolelta listaa löytyy vanhoja tuttuja tähtiä, mutta myös nuoria lupauksia. lue lisää

Lightning teki kärkinimiensä johdolla elintärkeän ryhtiliikkeen − ylivoima ratkaisevassa asemassa

NHL | 16.5.2018 14:41
Lightning teki selvän ja erittäin tärkeän tasonnoston Itäisen konferenssin finaalisarjan kolmannessa ottelussa. lue lisää

Capitalsilta erittäin vakuuttava aloitus konferenssifinaaleihin – Ovetškin pelaa elämänsä parasta pudotuspelikiekkoa

NHL | 12.5.2018 13:00
Washington Capitals ja 13 pudotuspeliottelussa 17 tehopistettä tehnyt Aleksandr Ovetškin suorastaan dominoivat Tampa Bay Lightningia konferenssifinaalien avausottelussa. lue lisää

Pudotuspeliennakko: Capitals selätti peikkonsa, mutta Lightningin käsittelyssä joukkueen ilo jää lyhyeksi

NHL | 11.5.2018 10:30
Itäisen konferenssin finaalisarjassa kohtaavat paraatimarssia kulkenut Tampa Bay Lightning ja hallitsevan mestarin kukistanut Washington Capitals. Vaikka Capitals päihitti viime kausien kompastuskivensä, tyssää joukkueen matka pudotuspeleissä salamapaitoihin. lue lisää

Kommentit

Brayden Point

Tampa Bay #21 R kh
s. 1996 Calgary, AB, CAN
178CM / 74KG
SOPIMUS: 2018
VARAUS: 2014 Tampa Bay Lightning 3. kierros #79