Jukurit vahvistuu omalla kasvatillaan.

Oskari Mäkisarka

Huippulupaava Nikkanen palaa Jukureihin - "Tämä on hyvä mahdollisuus kehittyä kohti tulevaisuutta"

JYPin organisaatiossa viime kaudet kiekkoillut hyökkääjälupaus Henri Nikkanen tekee paluun kasvattajaseuransa Mikkelin Jukureiden riveihin.

Henri Nikkasen sopimus Jukureiden kanssa on kaksivuotinen. Ikäryhmänsä kovimpiin lupauksiin lukeutuva hyökkääjä siirtyi mikkeliläisjoukkueesta JYPin organisaatioon kaudeksi 2015-16 ja pelasi siellä kolme kautta.

Päättyneellä kaudella 17-vuotias Nikkanen pelasi JYPin A-nuorissa 50 ottelua, joissa iski tehot 20+18. Puolivälieriin päättyneissä pudotuspeleissä hän keräsi neljässä ottelussa kaksi syöttöpistettä.

− Erittäin hienoa, että oma kasvattimme saatiin takaisin Mikkeliin. Henrillä on kovat tavoitteet ja hän on sitoutunut tekemään todella kovasti töitä niiden eteen. On hienoa, että me saamme olla osa tätä tarinaa ja auttamassa nuorta lupausta tavoitteissaan, kommentoi Jukureiden urheilutoimenjohtaja Mikko Hakkarainen.

− Ensimmäinen tavoite tietenkin on ottaa pelipaikka meidän kokoonpanosta. Uskomme, että tämä on oikea tie Henrille ja tämä on hyvä mahdollisuus kehittyä kohti tulevaisuutta.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Pitsiturnaus tulee taas! - Päivämäärä ja joukkueet selvillä

LIIGA | 11.5.2018 9:50
Legendaarinen turnaus pelataan nyt 25. kertaa. lue lisää

Jukureille puolustajavahvistus Tapparasta - mitaliputkessa oleva Salonen Mikkeliin

LIIGA | 30.4.2018 12:36
Tapparassa viime kaudet kiekkoillut puolustaja Aleksi Salonen siirtyy Jukureiden riveihin kaksivuotisella sopimuksella. lue lisää

Pekka Kangasalustasta Jukureiden uusi päävalmentaja - "Hänellä on tähän tehtävään vaadittavaa intohimoa ja osaamista"

LIIGA | 27.4.2018 14:30
Maajoukkueen valmennusryhmään tällä hetkellä kuuluva Pekka Kangasalusta on Mikkelin Jukureiden uusi päävalmentaja. lue lisää

Mikko Hakkaraisesta Jukureiden urheilutoimenjohtaja

LIIGA | 4.4.2018 17:44
Mikkelin Jukurit on valinnut urheilutoimenjohtajakseen Mikko Hakkaraisen. lue lisää

Mestiksen ykköspyssy Jääskeläinen Jukureiden hyökkäykseen - puolustukseen myös nuorta voimaa

LIIGA | 26.3.2018 16:23
Mikkelin Jukurit on tehnyt sopimuksen Mestiksessä kovaa jälkeä takoneen Joona Jääskeläisen kanssa. Puolustukseen uutena kasvona liittyy LeKissä viime kaudella tehoillut puolustaja Jimi Jalonen, minkä lisäksi mikkeliläisjoukkue teki sopimuksen A-nuorissa pelanneen Aku Alhon kanssa. lue lisää

Kommentit

Henri Nikkanen

Jukurit #28 L kh
s. 2001 Mikkeli
189CM / 84KG
SOPIMUS: 2020