x

Osallistu Jatkoajan lukijatutkimukseen

Tutkimuksessa kartoitamme lukijoidemme mielipiteitä Jatkoaika.comin toimitukselliseen sisältöön liittyen. Vastaamalla lukijatutkimukseen voit siis tuoda äänesi kuuluviin ja vaikuttaa sivuston tulevaisuuteen.

Tutkimukseen vastaamiseen kannattaa varata aikaa noin 5 minuuttia. Kaikki vastaukset käsitellään täysin luottamuksellisesti ja nimettöminä.

Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 10 kappaletta tyylikkäitä Jatkoaika-lippiksiä ja -pipoja.

Osallistu kyselyyn tästä »

Ei kiitos

Sakari Manninen ja Antti Suomela saavat rinnalleen uuden lenkin.

Emil Hansson www.hanssonsphoto.net

Leijonien murskaava maaliero ei näy kaikkien tehotilastossa − Marjamäki hakee perusteltua muutosta

Leijonat on kirjannut kolmesta ensimmäisestä ottelustaan murskaavan maalieron: 23−2. Koska maalijuhlat eivät ole olleet ylivoimalla suurimmillaan, tämä näkyy myös suurimman osan tehotilastossa. Heikkoja lenkkejäkin kuitenkin löytyy.

Suomen maaliero näyttää tällä hetkellä muhkeaa +21:n lukemaa. Tämän johdosta esimerkiksi tulikuuma Sebastian Aho johtaa itseoikeutetusti miesten MM-kisojen tehotilastoa jaetusti tutkaparinsa Teuvo Teräväisen kanssa. Molempien teholukema on +10.

Kirill Kaprizov on ainoa Leijonien rintaman kuuden kärjessä rikkova pelaaja jakaen saldolla +7 kolmossijan Veli-Matti Savinaisen ja Markus Nutivaaran kanssa.

Kaikkiin hellekeli ei kuitenkaan ole tarttunut. Myös Suomen riveistä löytyy kaksi pakkasen puolelle jumahtanutta pelaajaa, kun Antti Suomelan ja Pekka Jormakan teholukema näyttää lukemaa -1.  Jormakka on myös joukkueen ainoa hyökkääjä, joka ei ole onnistunut maalinteossa kertaakaan. Ketjukaveri Sakari Mannisen teholukema on kuitenkin +2.

Kolmosketju onkin ollut Leijonien heikoin vitja, minkä takia Lauri Marjamäki hakee ketjuun uutta energiaa nostamalla Jormakan tilalle Olli Palolan. Ensimmäiset minuuttinsa Jokerit-hyökkääjä pelasi tiistaina Norjaa vastaan, mutta nyt Palola pääsee ensimmäistä kertaa neljään pelaavaan ketjuun.

Vertailun vuoksi esimerkiksi Kanadan maalieroksi kolmen ottelun jälkeen on muotoutunut 21−6. Vaikka päästettyjä maaleja on neljä kappaletta enemmän, yhdenkään pelaajan teholukema ei ole valahtanut pakkasen puolella. Joukkue ei ole päästänyt yhtäkään osumaa alivoimalla, joten sekään ei vaikuta tilastolukemiin. Tehopörssi kanadalaisten kesken on varsin tasainen, sillä kaikkien teholukema on +1:n ja +5:n välillä. 

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Sebastian Aho kehui Sveitsin suoritusta: "He odottivat meitä keskialueella"

MAAJOUKKUE | 18.5.2018 7:00
Ennätyksiäkin rikkonut Sebastian Aho jakoi tunnustusta sveitsiläisille, ja yritti löytää sanoja Leijonien epäonnistuneeseen puolivälieräsuoritukseen. lue lisää

Miksi Sebastian Aholla ei näytä olevan koskaan kiire? − "Tiettyyn pisteeseen asti pystyy itse oppimaan"

MAAJOUKKUE | 16.5.2018 17:43
Sebastian Aho herättää kiinnostusta ja ihailua niin jäällä kuin sen ulkopuolellakin. Jäänviileän analyyttinen hyökkääjä on tehnyt hurjaa jälkeä paitsi MM-jäillä, myös NHL:ssä. Aho pyrkii parantamaan peliään jo ennen kuin varsinainen hyppäys uudelle tasolle on pakko ottaa − näin hän on kovaa vauhtia kohoamassa maailman jääkiekkoeliittiin. lue lisää

Sebastian Aho nousi jakamaan parhaan suomalaisen MM-pistemiehen tittelin

MAAJOUKKUE | 15.5.2018 14:01
Sebastian Aho on viimeistellyt kaksi osumaa Yhdysvallat-ottelun ensimmäiseen erään. lue lisää

Leijonat kesti Yhdysvaltojen hurjan alun − Aho lusikoi johtomaalin

MAAJOUKKUE | 15.5.2018 13:37
Leijonat siirtyi johtoon Yhdysvaltoja vastaan pelattavassa alkusarjan päätösottelussa. Joukkue tarvitsee kolmen pisteen voiton lohkon ykkössijaan. lue lisää

Aholle viiden hyökkääjän ylivoima sopi mainiosti − nosti esiin Teräväisen kanssa yhteisen kyvyn

MAAJOUKKUE | 13.5.2018 8:00
Leijonat pelasi Kanadaa vastaan poikkeuksellisesti ylivoimaa viidellä hyökkääjällä. Alkuturnauksen tähtipelaaja Sebastian Aho ei nähnyt tyylissä mitään käänteentekevää, vaikka taitoniekkojen sikermän kanssa hauska pelata olikin. lue lisää

Kommentit

Sebastian Aho

Carolina #20 L h
s. 1997 Rauma, FIN
180CM / 78KG
SOPIMUS: 2019
VARAUS: 2015 Carolina Hurricanes 2.kierros #35