x

Osallistu Jatkoajan lukijatutkimukseen

Tutkimuksessa kartoitamme lukijoidemme mielipiteitä Jatkoaika.comin toimitukselliseen sisältöön liittyen. Vastaamalla lukijatutkimukseen voit siis tuoda äänesi kuuluviin ja vaikuttaa sivuston tulevaisuuteen.

Tutkimukseen vastaamiseen kannattaa varata aikaa noin 5 minuuttia. Kaikki vastaukset käsitellään täysin luottamuksellisesti ja nimettöminä.

Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 10 kappaletta tyylikkäitä Jatkoaika-lippiksiä ja -pipoja.

Osallistu kyselyyn tästä »

Ei kiitos

Riikola (vas.) suuntaa Saku Mäenalasen tavoin ensi kaudeksi Pohjois-Amerikkaan.

Emil Hansson www.hanssonsphoto.net

Maajoukkuepuolustajaksi noussut Juuso Riikola suuntaa ensi kaudeksi Pohjois-Amerikkaan

A-maajoukkueeseen kuluneen kauden aikana noussut Juuso Riikola teki NHL-sopimuksen Pittsburgh Penguinsin kanssa.

Niin Liigassa kuin maajoukkueessakin säväyttänyt Juuso Riikola, 24, siirtyy Pittsburgh Penguinsin organisaatioon sopimuksella, joka on yksivuotinen. Riikola oli jo solminut Lukon kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen, mutta NHL-sopimuksen myötä Riikolaa ei Raumalla nähdä muutoin kuin mahdollisen lainan myötä.

Riikolalla on takanaan jo viisi täyttä Liiga-kautta KalPan takalinjoilla. Päättyneellä kaudella Riikola pelasi kuopiolaisjoukkueessa 59 runkosarjaottelua tehoin 8+16. Kuudessa pudotuspeliottelussa syntyi yksi syöttöpiste. Puolustaja esiintyi kauden aikana myös seitsemässä EHT-ottelussa keräten viisi syöttöpistettä.

Riikolan kausi huipentui MM-kisoihin, jotka Suomen osalta päättyivät puolivälieriin. Puolustaja antoi kahdeksassa ottelussa yhteensä kaksi maalisyöttöä. Leijonat-miehistöstä NHL-sopimuksen sai myös Saku Mäenalanen.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

NHL:ään tähtäävä Riikola pääsee mittauttamaan itsensä Kanadaa vastaan − "Ei välttämättä mitään muskelimiehiä"

MAAJOUKKUE | 12.5.2018 14:18
Juuso Riikola on saanut valmennukselta paljon kehuja MM-turnauksen edetessä. Jämäkkä puolustaja varoittaa, ettei Connor McDavidia saa päästää keskialueelta kiekon kanssa vauhtiin. Tämän illan vastustaja on 24-vuotiaalle hyvä koetinkivi edetessä kohti uran tavoitteita. lue lisää

Mestarit kesälomalle - Kuznetsov jatkoeräratkaisijana

NHL | 8.5.2018 8:26
Washington Capitals otti neljännen voittonsa Pittsburgh Penguinsista ja jatkaa konferenssifinaaleihin. lue lisää

Penguinsin matka kohti kolmen suoraa on nuorallakävelyä Jake Guentzelin johdolla

NHL | 5.5.2018 21:00
Pittsburgh Penguins lähti pudotuspeleihin heikommalla puolustuskuusikolla ja maalivahtitandemilla kuin kahtena aiempana keväänä. Leveän ja tehokkaan hyökkäyksen piti kuitenkin olla valttikortti, joka pitäisi menestyshaaveet vahvoina. Kiitos Jake Guentzelin ja Sidney Crosbyn, nuo haaveet elävät vielä ylipäätään. lue lisää

Kris Letang nauttii jälleen pelaamisesta − “En ole nähnyt toista pelaajaa, joka olisi yhtä kiinnostunut lajistamme"

NHL | 26.4.2018 10:30
Pittsburgh Penguins -puolustaja Kris Letang nauttii jälleen pudotuspelikiekosta. Terveysongelmat ja kaukalon ulkopuoliset surut ovat takanapäin, ja 31-vuotias kanadalainen tavoittelee Penguinsin kanssa kolmatta peräkkäistä mestaruutta. lue lisää

Pudotuspeliennakko: Capitals ja Penguins vastaavat kevään herkkupalasta tuttuun tapaan

NHL | 26.4.2018 10:00
Ei NHL-kevättä ilman Washington Capitalsin ja Pittsburgh Penguinsin välistä toisen kierroksen kohtaamista. Toistaako historia itseään vai joko kolmas kerta toden sanoo Capitalsin hyväksi? lue lisää

Kommentit

Juuso Riikola

AHL #50 L p
s. 1993 Joensuu
181CM / 82KG
SOPIMUS: 2019