Pohjanoksa oli Mestiksen pudotuspeleissä kovassa torjuntavireessä.

Antti Varonen

TUTO solmi jatkosopimuksia − Mestis-kauden parhaaksi maalivahdiksi valittu Pohjanoksa jatkaa Turussa

Mestiksen parhaaksi maalivahdiksi valittu Julius Pohjanoksa torjuu TUTOn maalilla ensi kaudellakin. Hyökkääjä Veeti Vuorio jatkaa myös joukkueessa.

Maalivahti Julius Pohjanoksa, 21, ja hyökkääjä Veeti Vuorio, 21, pelaavat TUTOssa myös ensi kaudella. Päättyneen Mestis-kauden parhaaksi maalivahdiksi valitulla Pohjanoksalla oli TUTOn mukaan sopimuksessaan Liiga-optio, jota hän ei kuitenkaan käyttänyt.

Kuluneella kaudella Pohjanoksa pelasi 34 runkosarjaottelussa torjuntaprosentilla 92,3. Pudotuspeleissä hän pelasi TUTOn maalilla 13 ottelua torjuntaprosentilla 94,5.

− Ensi kauteen lähdettäessä Pohjanoksa on selkeä ykkösmaalivahti ja hän pystyy sen vastuun kantamaan, TUTO urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola kertoi joukkueen verkkosivuilla.

Vuorio on pelannut TUTOssa kaudesta 2016−17 lähtien, mutta Mestis-otteluita hänelle on kertynyt joukkueessa ainoastaan 26.

− Vuorio aloitti viime kaudella A-nuorista ja nousi sieltä Mestikseen. Ensi kausi on Veetille kolmas TUTOssa, ja nyt on otettava paikka kokoonpanosta, piste, Aittola painotti.

Lue myös

Mestis-kauden parhaimmisto palkittiin − KeuPan mestaruuteen johdattanut Markus Jokinen keräsi kunniaa

MESTIS | 24.4.2018 20:00
Päättyneen Mestis-kauden parhaimmisto sai palkintonsa Mestiksen perinteisellä gaalaristeilyllä. KeuPa-hyökkääjä Markus Jokinen oli pelipaikkansa paras, ja hänet palkittiin myös koko sarjan parhaana pelaajana. lue lisää

Pohjanoksa murensi KeuPan hyökkäysarsenaalin - "En osaa sanoa, mistä tällaiset torjunnat tulevat"

MESTIS | 13.4.2018 21:11
Neljännen Mestis-finaalin hahmo löytyi TUTOn tolppien välistä. Julius Pohjanoksan venytykset tylsyttivät KeuPan maalintekoyritykset, joita oli todella paljon. lue lisää

KeuPa pommitti molemmat TUTO-vahdit vaihtoon - Kaarlehto antautui puolesta kentästä

MESTIS | 8.4.2018 19:02
Mestiksen toisessa finaaliottelussa Turussa vierasjoukkue KeuPa takoi ensimmäisessä erässä neljä maalia. TUTO vaihtoi maalivahtia peräti kahteen otteeseen. lue lisää

Julius Pohjanoksa loisti jälleen TUTOn maalilla - "Ollaan tällä hetkellä aika paha vastustaja"

MESTIS | 16.3.2018 21:37
TUTOn ja K-Vantaan välisessä ottelussa kotijoukkueen maalilta löytyi tuttu sankari. Mestiksen tämän kauden yksi parhaista maalivahdeista, Julius Pohjanoksa, nollasi 32 torjunnallaan vierasjoukkue K-Vantaan yritykset yksi toisensa jälkeen ja varmisti torjunnoillaan TUTOn 3−0-voiton. lue lisää

Kaikkien aikojen Mestis-ura päätökseen - Aki Keinänen ripustaa hokkarit naulaan

MESTIS | 19.5.2018 13:45
Peräti 15 kautta Mestiksessä hyökännyt Aki Keinänen lopettaa pelaajauransa. lue lisää

Kommentit

Julius Pohjanoksa

TUTO #31 L mv
s. 1996 Kaarina
179CM / 70KG
SOPIMUS: 2019