Kuvakooste

Muik Hockeyn kausi loppui katkeransuloiseen voittoon

25.3.2018 22:00
Suomi-sarjan karsinnat ovat ohi. Suomi-sarjasta Raahe-Kiekon ja Lapinlahden Luistimen kanssa samaan lohkoon karsimaan joutunut Muik Hockey päätti karsintasarjan voittoon, joka sijoittaa munsalalaiset karsinnan parhaaksi kakkoseksi. Sarjapaikan säilyttämiseen voitto ei riittänyt, mutta tämä on sijoitus, joka avaa ohituskaistan korkeammalle sarjatasolle, jos yhdeltäkin seuraavan kauden Suomi-sarjajoukkueelta evätään lisenssi.

Uutinen

Raahe-Kiekko ja HC Giants nousemassa Suomi-sarjaan – putoajina Muik Hockey ja VG-62

24.3.2018 19:24
HC Giantsille avautui paikka Suomi-sarjaan ensimmäistä kertaa seuran historiassa. Raahessa pelataan Suomi-sarjaa viiden vuoden tauon jälkeen.

Haastattelu

Divarijyrä Lohtander vaihtoi patjat polvisuojiin – ”En jaksanut lähteä kiertelemään pururatoja”

17.3.2018 11:22
Moni Mestistä ja alempia divisioonia vuosien varrella seurannut saattaa muistaa maalivahti Tuomas Lohtanderin. Kaikessa hiljaisuudessa Raahe-Kiekon II divisioonajoukkueessa mies on ehtinyt siirtyä maalivahdin tontilta kenttäpelaajaksi.

Kuvakooste

Muikin rutiini liikaa Raahe-Kiekolle

17.3.2018 10:30
Suomi-sarjan karsinnan viimeinen vaihe laitettiin käyntiin myös Uudessakaarpelpyyssä. Isännät eivät päästäneet raahelaisia vieraita yllättämään vaan ottivat riittävän 4-3 voiton pelaaja-valmentaja Andre Smulterin johdolla.

Artikkeli

Vikkelä Hermes vastaan kärsivällinen Koovee - "Kumpikaan ei tästä kävelemällä voita tätä sarjaa"

16.3.2018 10:15
Nuoruuden intoa puhkuva Kokkolan Hermes ja kokemuksen rauhallisuutta huokuva Tampereen Koovee aloittavat perjantaina Kokkolassa keskinäisen Mestiksen karsintaottelusarjan. Pelien alkua hyvillä mielin odottaneilta joukkueiden päävalmentajilta ei ainakaan uskoa omiinsa puutu. Mutta millä keinoin vastustaja lähdetään kaatamaan?

Artikkeli

Suomi-sarjan mestari haastaa kokemattoman Mestis-joukkueen – Murtuuko Peliitat Kalajoen paineessa?

16.3.2018 9:00
Suomi-sarjan mestaruuden voittanut JHT pelaa Mestis-karsintoja kolmatta kevättä putkeen. Monellakaan nuoren ja kokemattoman heinolalaisjoukkueen pelaajalla ei ole kokemusta isojen panosten peleistä.

Haastattelu

Petrell luottavaisena Mestis-karsintojen kynnyksellä

16.3.2018 9:00
JHT Kalajoen Suomi-sarjan mestariksi luotsannut Joni Petrell uskoo joukkueensa mahdollisuuksiin Heinolan Peliittoja vastaan. Kalajoella janotaan mestaruuden lisäksi Mestis-paikkaa.

Artikkeli

Kalajoella juhlitaan Suomi-sarjan mestaruutta

10.3.2018 19:43
Kalajoen Junkkarit Hockey Team voitti Suomi-sarjan mestaruuden kotiyleisönsä edessä kaatamalla Porvoon Huntersin maalein 6−4. JHT eteni Mestis-karsintoihin voitoin 3−1. Mestaruus on joukkueen ensimmäinen.

Uutinen

Koovee häviöttä Mestis-karsintoihin - Suomi-sarjan mestaruus ratkotaan JHT:n ja Huntersin välillä

8.3.2018 22:17
Suomi-sarjassa koettiin jännittäviä hetkiä torstai-illassa, kun molempien välieräparien ottelusarjat olivat katkolla. Nokialla Koovee paineli puhtaalla sarjalla Mestis-karsintoihin, kun taas Porvoossa Hunters laittoi ennakkosuosikki JHT:n tiukille kaventaen otteluvoitot 1−2:een.

Kuvakooste

Koovee juhli kotiyleisönsä edessä ja laittoi Pyryn selkä seinää vasten välieräsarjassa

7.3.2018 7:00
Runsaslukuinen kotiyleisö todisti ja riemuitsi, kun Tampereen Koovee nappasi jo toisen voittonsa Suomi-sarjan välieräsarjassa Nokian Pyryä vastaan. Ylemmän jatkosarjan voittaneet nokialaiset ovat tiukan paikan edessä, kun ottelusarja on katkolla tamperelaisjoukkueelle ensi torstaina Nokialla.

Kuvakooste

Muik Hockey vältti putoamiskarsinnan toistaiseksi - ratkaisu Haukkoja vastaan venyy viidenteen peliin

4.3.2018 22:00
Muik Hockey ja Järvenpään Haukat kohtasivat jälleen Uudenkaarlepyyn illassa Komarov Arenalla. Suomi-sarjan karsinnan ensimmäisen kierroksen sarja, jossa ratkotaan, kumpi pitää sarjapaikkansa ja kumman tie vie putoamiskarsintoihin, oli katkolla Haukoille, joka oli voittanut Muik Hockeyn edeltävänä iltana 7-2. Munsalalaiset olivat päättäneet viedä ratkaisun viidenteen peliin ottamalla selvän kotivoiton 7-1-lukemin.

Kuvakooste

Järvenpääläiset voiton päässä kauden päättymisestä

4.3.2018 8:00
Järvenpäässä Haukat ja Muik Hockey ottivat jälleen yhteen viikon tauon jälkeen. Kotijoukkue otti ensimmäisen ottelupallon playout-sarjan poikkaisemiseen voittamalla vieraat 7-2. Sarja on ensimmäistä kertaa katkolla tänään Uudessakaarlepyyssä.

Artikkeli

Selänteen maajoukkueuran alkunäyttämön läksiäiset - "Pitäisi myydä palasina kerääjille"

3.3.2018 11:00
Seinäjoen hurmosteltaksikin kutsuttu Atria-halli rakennettiin väliaikaiseksi jäähalliksi vuonna 1985. Miltei 33 vuotta myöhemmin Jouppilanvuorella sijaitseva halli suljetaan kokonaan, ja maaliskuun toisena päivänä Atria-halli isännöitsi viimeisen miesten sarjaottelunsa.

Artikkeli

Taistelu Suomi-sarjan mestaruudesta kiihtyy – Välieräjoukkueet selvillä

2.3.2018 9:01
Suomi-sarjan puolivälierävaihe päättyi torstaina. Tiensä jatkoon raivasi odotettu nelikko. Todellinen yllätys oli lähellä, kun alemmasta loppusarjasta pudotuspeleihin selviytynyt HC Indians Kaarina pakotti Porvoon Huntersin selkä seinää vasten.

Kuvakooste

Muik pyöritteli vieraat kumoon "Leksan ladossa"

26.2.2018 11:30
Munsalan Muik Hockeyn ja Järvenpään Haukkojen välinen historia sai taas uuden luvun Uudenkaarlepyyn illassa kun joukkueet kohtasivat Suomi-sarjan playoutien toisessa ottelussa. Isännät tasasivat ottelusarjan voitot tilanteeseen 1-1 mikä tarkoittaa näiden kilpakumppaneiden kohtaamista vielä ainakin kahdesti tällä kaudella.

Artikkeli

JHT-Hokki: Viime kauden Mestis-karsijat vastakkain

21.2.2018 12:30
JHT:n ja Kajaanin Hokin välinen ottelusarja on yksi kiinnostavimmista, sillä vastakkain on kaksi Suomi-sarjan suurseuraksi lukeutuvaa joukkuetta. Loukkaantumisista läpi kauden kärsinyt JHT on saanut pelaajiaan takaisin sairastuvalta. Hokin muukalaislegioona on puolestaan alkanut sulautua kainuulaisrungon kanssa.

Artikkeli

FPS-Koovee: Jatkoon nuoruuden innolla vai kokemuksen syvällä rintaäänellä?

21.2.2018 12:00
Forssan Palloseuran ja Tampereen Kooveen välillä käytäneen todella tiukka vääntö välieräpaikasta. Energinen ja fyysinen FPS rutisti itsensä ylemmän loppusarjan kolmanneksi ohi JHT:n. Koovee lähtee forssalaisten kaatoon kokeneella hyökkääjäkaartilla ja vahvalla maalivahtipelillä.